IM BACK,FOLLOW SAYA,TINGGALKAN JEJAK ANDA DI CBOX SAYA,PASTI MONSTA JIEYHA AKAN FOLLOW KORANK.LOVE U ALL

Barangan disukai perempuan terkini..

hye korang...,hari nie iyha nak tunjukkan sedikit barangan kesukaan perempuan masa kini..,maklumlah sekarang ni kita zaman moden.., kita perempuan mesti pandai bergaya dan menjaga tatasusila masing -masing..                                                                                                


Di bawah nie..,benda yang selau kai perempuan untuk tang kap pic untuk di letakkan di twitter or...so on..


KOLEKSI CONTEXS LENSE(LIANA MY COUSEN)
      Nie pulak novel...,perempuan macam kite ni tak sah tak baca novel seminggu sekali...,maklumlah dalam novel tersebut ada kesah cinta,sedih,...dan lain-lain lagi...
NOVEL ALAF 2
     Nie pulak teddy bear,...kalau pakwe akue bagi nie alang indah nya perasaan ku ini hehehehe(imagine)
mestilah perempuan suka patung besar2 mcm nie untuk di peluk-peluk time tidur...
TEDDY BEAR <3

ALAT SOLEK MESTI ADA DALAM HANDBAG.. <3

BEG TANGAN TREND TERKINI

BLACKBERRY PINK COLOUR.. <3
                   
JAM TANGAN PUTEH...ADA LOPE2 G TU..

6 comments:

  1. Untunglah kalau dapat teddy bear besar macam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti kita selalu peluk teddy bear tu selalu...(eeee geramnye... )

      Delete
  2. yeyyyy...suka semua..
    paling suka handbag laaa knknkn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol2...,handbag kegemaran girlz...terkini... hehhehe

      Delete
  3. Saya nak sangat barang makeup T___T HIHI.
    Tp, Ustaz Azhar Idrus ada cakap contact lens haram dipakai kalau utk hiasan semata-mata. :)
    Singgah dan follow ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Done follow u Anis, thank you 4 comment :)

      Delete

Happy giler
Dont forget follow me and like my entry :)thank you for visit my blog..
 
Template By Ira Syahirah